Bepaal zelf hoeveel je werkt.

Er zijn geen vaste werktijden. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt werken. De computer registreert automatisch al je verdiensten via bellen, webcammen, beeldbellen, SMS, e-mail berichten, tips etc. Je kunt op elk moment opvragen hoeveel je al hebt verdiend deze maand. En als je wilt, kun je het dan meteen laten uitbetalen!

Alleen bij ons: Dagelijkse Uitbetaling!

Normaal worden je verdiensten van de afgelopen maand in de 1e week van iedere maand (meestal op de 2e werkdag) aan je overgemaakt. Wij hanteren geen minimum bedrag voor de uitbetaling van de maandelijkse verdiensten. Dankzij onze Voorschot mogelijkheid* zijn wij de enige partij waar je je verdiensten ook (vrijwel) dagelijks uitbetaald kunt krijgen!

Bijvoorbeeld: je hebt in het weekend lekker verdiend en vraagt daarom op maandagochtend voor 12.00 uur een Voorschot aan. Maandagmiddag staat het geld dan al op je bankrekening!

Wat wij aan je uitbetalen zijn altijd bruto-bedragen. PEK bv stuurt naar de Belastingdienst en naar jou ieder jaar een overzicht met jouw verdiensten van het afgelopen jaar. Deze dien je te vermelden in je aangifte inkomstenbelasting.

Wat zijn de verdiensten voor Bellen, Webcammen en Beeldbellen?

Je verdiensten voor het voeren van 0906 telefoongesprekken, Beeldbel gesprekken en Webcamchats via ons zelfvoorhetzeggen (ZVHZ) platform worden bepaald op basis van het aantal minuten dat klanten met jou in contact staan. Je kunt met maximaal 1 klant tegelijk spreken of cammen. Het tarief wat je per minuut betaald krijgt is o.a. afhankelijk van het tijdstip van het gesprek. Alle minuten die je maakt worden uitbetaald.

De verdiensten voor 0906 telefoon- en beeldbelgesprekken en webcamchats op ons eigen platform zijn:

Verdiensten via ZVHZ bel- en webcam platform
Overdag (06:00 tot 00:00) 's Nachts (00:00 tot 06:00)
Telefoongesprek € 0,33 € 0,38
VIP Telefoongesprek € 0,50 € 0,50
Gluurder € 0,38 € 0,38
Webcammen normaal € 0,48 € 0,48
Webcammen VIP x4 € 1,92 € 1,92
Beeldbel gesprek € 0,53 € 0,53
Beeldbel gesprek VIP x4 € 2,12 € 2,12

Bij een maand gespreksgemiddelde (en dus niet een los gesprek) van onder de 90 seconden behouden wij ons het recht voor om je niets uit te betalen. Het maand gespreksgemiddelde wordt berekend door alle seconden in de maand die je hebt gemaakt te delen door het totaal aantal gesprekken in de maand.

Wat zijn de verdiensten voor SMS-en, E-mail berichten en Tips?

Met elke door jou aan de klant verstuurde SMS verdien je 30 cent. Je kunt echter maar één door de klant betaald en dus aan jou uitbetaald SMS bericht terug sturen voor elke SMS die jouw klant je stuurt. Wanneer een klant jou bijvoorbeeld 10 smsjes stuurt, en je stuurt er ook 10 terug, dan verdien je dus 3 euro. Je kunt deze antwoord smsjes aan je klant anoniem via de zelfvoorhetzeggen site versturen.

Jouw bezoekers met een account kunnen via onze sites gratis e-mail berichten aan je sturen, en jij kunt e-mail berichten terug sturen. Dit kunnen zowel gratis als betaalde e-mail berichten zijn. Wanneer je een betaald e-mail bericht stuurt, en jouw bezoeker betaalt ervoor om dit e-mail bericht te lezen, dan betalen wij jou 40 cent voor elk bericht.

Verder kunnen jouw bezoekers met een account via onze sites je een tip geven, bijvoorbeeld omdat ze je waarderen of omdat je iets speciaals voor ze doet. Wij betalen je hiervoor 50 cent per credit.

De verdiensten voor SMS, E-mail berichten en tips ons eigen platform zijn:

Verdiensten via ZVHZ SMS, E-mail berichten en tips
SMS verstuurd € 0,30
Betaald E-mail bericht € 0,40
Tip per Credit € 0,50

Extra hoge verdiensten via Meesteres.nl

Voor klanten van Meesteres.nl geldt een extra hoge uitbetaling van 55 cent per minuut voor zowel bellen, cammen als beeldbellen. In een VIP sessie kan dit zelfs oplopen tot € 2,20 per minuut!

Wat zijn de verdiensten voor Webcammen via Xmodels?

Via zelfvoorhetzeggen kun je ook webcammen op het platform van Xmodels. Je bent dan te zien op de grootste en drukste webcam site van Nederland -webcamsex.nl- en op vele andere sites zoals Xcams.nl, Cambabes.nl, Sexcam.nl etc. etc. Wij verzorgen je aanmelding bij Xmodels en helpen we je bij het opstarten. Ook de uitbetaling van je Xmodels verdiensten loopt dan via ons en die kun je via ons dagelijks laten uitbetalen!

Verdiensten via Xmodels
Free aan - NL Bezoeker Free uit - NL Bezoeker
Private chat 5cr/m € 0,32 € 0,28
Private chat 7cr/m € 0,44 € 0,39
Private/VIP chat 10cr/m € 0,63 € 0,56
VIP chat 15 cr/m € 0,95 € 0,85
VIP chat 20 cr/m € 1,27 € 1,13
Fooi/Tip per credit € 0,0634 € 0,0564
Beeldbellen/Videocall € 0,40 € 0,40

Wanneer je vanuit een freechat begint, verdien je dus veel meer per minuut zodra 1 of meerdere bezoekers voor je gaat betalen. In een Private (betaalde) chat kun je met meerdere bezoekers tegelijk webcam chatten en verdien je bovenstaande bedragen per minuut per bezoeker. Een bezoeker kan ook kiezen voor een 1-op-1 VIP met jou voor het tarief dat jij hiervoor aangeeft. Dan verdien je tot 4x meer per minuut.

Voor bezoekers uit andere landen, betaalt Xmodels je meer uit omdat deze bezoekers in hun land gewend zijn om meer te betalen voor een erotische webcan sessie:

Verdiensten via Xmodels
Free aan - Buitenlandse Bezoeker Free uit - Buitenlandse Bezoeker
Private chat 5cr/m € 0,44 € 0,39
Private chat 7cr/m € 0,62 € 0,55
Private/VIP chat 10cr/m € 0,89 € 0,79
VIP chat 15cr/m € 1,33 € 1,18
VIP chat 20 cr/m € 1,77 € 1,58
Fooi/Tip per credit € 0,0886 € 0,0788

Niet Uitbetaalde Verdiensten

Voor alle bovengenoemde verdiensten geldt dat wij deze alleen uitbetalen indien deze ook daadwerkelijk aan ons als intermediair tussen jou en je klant worden uitbetaald. Indien de betaling aan ons om wat voor reden dan ook niet plaatsvindt, of achteraf wordt gecorrigeerd of gereclameerd, dan zullen wij dit ook met jou verrekenen.

In geval van fraude waarbij jij betrokken bent, wordt je toegang op ons platform onmiddellijk geblokkeerd, vervallen al je reeds opgebouwde verdiensten, en zullen wij de schade volledig op jou verhalen. Daarnaast zullen wij aangifte doen bij de bevoegde instanties. Onze systemen constateren frauduleuze verdiensten volledig automatisch volgens een complex algoritme, dus de kans dat je betrapt wordt is 100% met alle gevolgen van dien. Begin er dus niet aan!

Aanmelden

Wil je ook op een gemakkelijke en leuke manier geld verdienen, op de momenten dat het jou uitkomt? Meld je dan nu aan! Dat is geheel vrijblijvend, je bent niets verplicht en je bepaalt zelf wat je wilt doen (bellen, webcammen, beeldbellen...), hoe ver je wilt gaan en wanneer je wilt werken. Je hebt het helemaal zelf voor het zeggen!

Aanmelden

Gebruiksvoorwaarden